May 23, 2024: Štvrtkové večery s Improv Jam

🎭 Štvrtkové večery Slovak Improv Jam v divadle Funnylicious!

Pridajte sa k nám každý štvrtkový večer na Slovak Improv Jam. Perfektné pre večer s priateľmi alebo ako jedinečné sólové dobrodružstvo, zaručujeme vám večer plný smiechu, zábavy a prekvapení. Cítite sa odvážne? Zapíšte svoje meno a zahrajte si niektoré improvizačné hry s členmi súboru Funnylicious. Alebo si jednoducho sadnite, relaxujte a užívajte si predstavenie! Účasť nie je povinná. Naši improvizační herci každý štvrtok predvedú rôzne krátke improvizačné hry, vždy na základe návrhov od publika, čo robí každé predstavenie nepredvídateľným a nesmierne zábavným.

  • Kedy: Každý štvrtok, Dvere otvárame o 20:00, predstavenie prebieha od 20:30 do 21:30
  • Kde: Funnylicious Theater, Mickiewiczova 4, 81107 Bratislava
  • Cena: €4 online zľava (zahŕňa bezplatný malý pivo alebo nealkoholický nápoj). €6 na mieste (tiež zahŕňa bezplatný malý pivo alebo nealkoholický nápoj)

Či už ste nadšenec do improvizácie alebo ste v tejto scéne nováčikom, naša jam session je perfektným spôsobom, ako sa uvoľniť a pridať trochu radosti do vášho večera.
Ak sa zúčastníte nášho Otvoreného tréningu improvizácie pred jam session, môžete si predstavenie pozrieť zadarmo a užiť si malý nápoj (pivo alebo nealkoholický nápoj) na našu účet!

When

Každý štvrtok

Dvere otvárame o 20:00, predstavenie prebieha od 20:30 do 21:30

Where

Funnylicious Theater, Mickiewiczova 4, 81107 Bratislava

Prosím, skontrolujte si adresu miesta konania. Vstup do nášho divadla je cez ulicu 29. Augusta, hneď za rohom od Mickiewiczova 4.

Tickets

  • €4 online zľava (zahŕňa bezplatný malý pivo alebo nealkoholický nápoj).
  • €6 na mieste (tiež zahŕňa bezplatný malý pivo alebo nealkoholický nápoj).

Cast

Igor Prielozny, Roman Moser, Kamil Kacer, Veroni Gyengeova, Stefan Olah, Peter Kozak, Adriana Petrov.

Additional details

Jazyk

Jazyk: Slovenčina

Viewer discretion

May contain crude, indecent language, and absurd humor.

Accessibility

Funnylicious Theater je prístupné pre invalidné vozíky. Prosíme, informujte nás vopred, aby sme mohli pripraviť sedenie.

Bonus

Bonus: Ak ste zaplatili za otvorený tréning, užite si jam session zadarmo PLUS malé pivo alebo nealkoholický nápoj zdarma!